Tisztelt Tagtársak, Lakótársak és Támogatók, Kedves Mindenki!

Páty Zsámbéki-kanyar Lakóparkért Egyesület (székhely: 2071 Páty, Kossuth L. u. 77.) Elnöksége értesíti az egyesület tagjait, hogy Közgyűlést hív össze.

A Közgyűlés időpontja: 2017. szeptember 27. 19:00 óra
A Közgyűlés helyszíne: 2071 Páty, Rákóczi u. 42. Paagh Étterem - külön terme

A Közgyűlés napirendje:

 1. Tájékoztató a „nyugati elkerülő út” ügyének lezárásáról
 2. Döntés az Elnökségi beszámoló elfogadásáról
 3. „Tisztújítás” – új Elnökség választása
 4. Egyebek

Ha a Közgyűlés nem határozatképes, az emiatt megismételt Közgyűlés a jelen meghívóban megjelölt napirendi pontok vonatkozásában a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A megismételt Közgyűlés időpontja: 2017. szeptember 27. 19:30 óra
A megismételt Közgyűlés helyszíne: 2071 Páty, Rákóczi u. 42. Paagh Étterem - külön terme

Páty, 2017. szeptember 18.
PZSKLE Elnöksége

 

Június 3-án egyesületünk a következő programokat hirdeti meg és szervezi:

 • Gyermekeknek, fiataloknak és táncra vállalkozó kedvű szülőknek a Májusfa kitáncolását. Leszen: harmonikás énekszóval zengő zenés táncos mulatság. Kezdés: 16.00 óra
 • Ha már szép számban összejövünk a tavaszköszöntés népi hagyományának felelevenítéseként TAVASZI KVATERKÁZÁS-ra biztatunk benneteket. Leszen: szóda-szörp-fröccs-sült kolbász-virsli-zsíros deszka*! A jó hangulatot nektek kell hozni! Kezdés: 17.00 óra
 • A 2017-es UEFA-bajnokok ligája-döntő közösségi kivetítés. Leszen: magasan kulturált szurkolói biztatás és szakkommentári hangulatvarázs. Csak tessék, csak tessék! Csak folyvást, csak folyvást! Hiszen a focihoz mindenki ért! Kezdés: 20.30.

 

*Amit az ellátmányról tudni kell:

 • Nem vendéglátózunk, hanem összegyűjtjük az egyéni igényeket, az alapanyagokat megvesszük, majd közösen elkészítjük az étkeket
  • A  választék:
   - A menü (1 pár virsli + 1/3 baguette + mustár/ketchup/torma + mü. tányér+ szalvéta -ára: 400 Ft)  
   - B menü (1 db kolbász + 1/3 baguette +mustár/ketchup/torma + mü. tányér+ szalvéta - ára: 500 Ft)
              A virsli és a kolbász Czímer hús - Biatorbágy
              A baguette - CBA Budakeszi
 • ​​Kérünk benneteket, hogy az igényeket erre az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.küldjétek
  A rendelés kötelező tartalmi elemei:
        név, telefonszám, mennyiség : 
        A menü: ......db
        B menü:.......db
  Fontos: fizetni a helyszínen kell. Kérünk benneteket, hogy a pontosan kiszámolt összeggel fizessetek.
 • A leadott igényeket még megfejeljük 10%-kal, de azok, akik nem jelezték előre igényeiket és miután a plusz 10% elfogyott, ott helyszínen nekik sajnos már nem tudunk adni! (A tartós barátság miatt  szólunk előre, sértődés ne essék!)
 • Az előrendelés határideje: 2017. május 30. - ezt követően nem tudunk már egyéni igényeket befogadni, mert nekünk is le kell adni az összesített rendelést
 • Italok: szóda, szörp, rozé bor, fröccs, sör
 • Nasi a meccs alatt: zsíros deszka (3 darab 3 kg-os Lipóti parasztkenyeret felszeleltetünk + pecsenyezsír - "mindenki magának keni" + lila hagyma+ só)

A technológia:

 • a kolbász a kemencében sül
 • a virsli bográcsban fő

Fakultatív program:

 • Szalonnasütés
  - a tüzet megrakjuk
  - a szalonnáról, a nyársról, a kenyérről és többi igényedről  neked kell gondoskodni
 
 
Meghívó plakát:

 

Jásdi Pince képek
Petrányi Pince képek
Söptei Pince képek

Meghívó:

Nagyon régen voltunk már Bortúrán. Az utóbbi években már egyre többen szóltatok, szervezzek megint túrát izgalmas emberek izgalmas borait szép helyeken megismerni. Beszélgetéseken sokszor emlegettétek fel az egri, a sopron-ruszti, a szekszárdi túráink emlékeit, élményeit. Gyönyörű tájakat, borokat, s nem utolsósorban ragyogó embereket ismerhettünk meg.

Tényleg sok idő telt el azóta. Ideje újabb úti célt keresni. Nem igazán jó szó a keresés, mert tudtátok mindig, hogy nekem melyik úti cél a legkedvesebb. Azonban úgy véltem akkoriban is, nem lett volna illendő egyből oda rohanni. A több, s főként különböző bortáj, borstílus megismertetése után, mára meg is érett a dolog. Legyen az irány Csopak.

Igen, Csopak. Szívem csücske. Több annál. Gyermekkorom tája, ahol, mikor elúsztam a nádas mögé, egy fél móló sikongatott riadtan blazirt képpel visszanéző apámra, hogy belefúl az a gyerek, milyen szülő az ilyen! Ma is sokszor nézem ott a vizet, s újra látom, ahogy reggel érkezik a srácokkal a Kalóz, hogy felvegyen, s új vizekre menjünk. Ah, micsoda Ady! Gyakorlatban el a felnőtt szemek elől, ne lássák, ha tanulás közben némi borulásos affér történik. Pláne, ne tudják azt, milyen az, amikor borulás után a merőkét nem találjuk -ki tudja hová lett?-, s míg ketten egyensúlyozzák a felállított hajót, jómagam hosszútávúszóra átváltva repesztek a part felé -csak vízi rendőr ne járjon erre- valami merőkés megoldást keresni.

Más villanás, nagyobb fiúként még látom a parkot is, "a régi szerelmek lábnyoma, a csókok íze számban hol méz, hol áfonya". S élnek bennem más nyáresték is, amikor a pince előtt, a tűznél apukámékkal először ismerkedhettem a rizlinggel, furminttal és társaikkal.

Nos, az a pince ma a Jásdi Pince. Életem nagy kalandja volt, hogy ezt a pincét Jásdi úr hívására én éleszthettem fel, tölthettem meg új élettel. De akárhány pincét tervezhettem, építhettem azóta Csopakon és környékén, a legnagyobb élmény mégis az, hogy részvevője lehetek ma is annak az útnak, ahol félédes, kannás boros gyászából feléleszthettük, s újra azzá tehettük az olasz rizlinget, ami ma. A Csopakit, ahogy Hamvas Béla és Márai Sándor is hívta az 1945 előtti jóféle rizlinget. Tudom, hosszú út áll még előttünk Csopakon, míg ez a földi paradicsom újra feláll, de ma már sok társunk van. Fanatikus fiatalok, s érett borértők hozták ide a pénzüket, teszik bele idejüket, hogy együtt gondolkodjunk, dolgozzunk. Munkánk egy kiteljesedése a Csopaki Kódex.

Lesz miről beszélgetnünk.

Meghirdetem az április 1-i, Bolondos Bortúrát Csopakra!

Három pincét fogunk meglátogatni:

Jásdi Pince,

Petrányi Pince,

Söptei Pince.

Tisztelt Tagtársak, Lakótársak és Támogatók!

Itt a tavasz! Idén is lesz közösségi munka. Ne feledjétek az alábbi információkat rögzíteni a naptárakban! Számítunk Rátok!

Időpont: 2017. 04. 08.  9.00 óra
Gyülekezési helyszín: Páty, Forrási tér

Az alábbi linken található felmérőben összegyűjtöttük az "ideális állapot" megteremtéséhez szükséges tevékenységeket. Természetesen a jelentkezések tükrében előzetesen összeállítjuk az" optimális programot", ezért kérünk benneteket, hogy töltsétek ki az alábbi felmérőt.

https://goo.gl/forms/TCPwAk04vBSCbntn1

PZSKLE elnöksége

Páty Zsámbéki-kanyar Lakóparkért Egyesület (székhely: 2071 Páty, Kossuth L. u. 77.) Elnöksége értesíti az egyesület tagjait, hogy Közgyűlést hív össze.

A Közgyűlés időpontja: 2017. február 20. 18:30 óra
A Közgyűlés helyszíne: 2071 Páty, Rákóczi u. 42. Paagh Étterem - külön terme

A Közgyűlés napirendje:

 1. A 2016. évi beszámoló, a vagyoni helyzetről szóló jelentés, a közhasznúsági melléklet megtárgyalása, döntés ezek elfogadásáról
 2. A 2017. évi fejlesztési tervek megtárgyalása és azok rögzítése a 2017. évi költségvetési tervben
 3. A 2017. évi költségvetési és pénzügyi terv megtárgyalása, döntés azok elfogadásáról
 4. Szervezetpolitika fejlesztések (toborzás, tagdíj, szja 1 %-os akció)
 5. 2017. évi rendezvények (közös munka, Majális, sportesemények kivetítése, Mikulás, szilveszter)
 6. Egyebek

Ha a Közgyűlés nem határozatképes, az emiatt megismételt Közgyűlés a jelen meghívóban megjelölt napirendi pontok vonatkozásában a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A megismételt Közgyűlés időpontja: 2017. február 20. 19:00 óra
A megismételt Közgyűlés helyszíne: 2071 Páty, Rákóczi u. 42. Paagh Étterem - külön terme

Páty, 2017. február 12.

PZSKLE Elnöksége

Idén december 3-án, szombaton látogat el hozzánk a Mikulás.

A helyszín a Művelődési ház, 16:00 órától várjuk a kicsiket és a nagyokat.

Program előzetes:

 • 16:00-tól a tervek és igény szerint kézműveskedés, a jelentkezők korosztályához illesztjük majd a lehetőségeket, ezért jelentkezésnél adjátok meg a gyermek korát is.
 • 17:00-tól előadás a nagyteremben: Pódium Színház Találkozás a Mikulással című mesejátékát adja elő, ahol - mint ahogy a címe is jelzi - találkozhatunk magával a Mikulással.
 • 18:00 körül a Mikulás előveszi nagy zsákját, melyben minden jó lapul és minden gyereknek jut belőle valami...

Előzetes jelentkezés mindenképp szükséges ezen az oldalon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címen november 21-én este 18:00 óráig!

A jelentkezés akkor válik regisztrálttá, amikor a jelentkező megkapja a személyes visszaigazoló e-mailt, benne a viszaigazolás sorszámával!!!!

A jelentkezést követően 24 órán belül kell visszaigazolást kapnod. Ha nem kapsz visszaigazolást, jelentkezésed nem jutott el hozzánk. Ebben az esetben érdeklődj telefonon!

Támogatásként (Mikulás ajándék) 1.500Ft-ot kérünk gyermekenként, melyet a jelentkezési határidőig kell befizetni.

A befizetésekhez hívd Fekete Máriát +36 70 246 0538 telefonszámon.

Jelentkezéshez az alábbi adatora van szükség:

 • Gyermek neve:
 • Életkora:
 • Szülő neve:
 • Szülő telefonszáma:
 • (Több gyermek esetén egy e-mailben, de külön megnevezve kérjük az adatokat leadni!)

Mindenkit várunk nagy szeretettel!
Mikulás segítői

A Páty Zsámbéki-kanyar Lakóparkért Egyesület (székhely: 2071 Páty, Kossuth L. u. 77.) Elnöksége értesíti az egyesület tagjait, hogy Közgyűlést hív össze.

A Közgyűlés időpontja: 2016. szeptember 30. 19:30 óra
A Közgyűlés helyszíne: 2071 Páty, Rákóczi út 42. (Paagh étterem)

A Közgyűlés napirendje:

1. Tisztújítás
2. A "Páty Nyugati elkerülő út"-tal kapcsolatos tájékoztatás
3. Egyebek

Ha a Közgyűlés nem határozatképes, az emiatt megismételt Közgyűlés a jelen meghívóban megjelölt napirendi pontok vonatkozásában a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A megismételt Közgyűlés időpontja: 2016. szeptember 30. 20:00 óra
A megismételt Közgyűlés helyszíne: 2071 PátyRákóczi út 42. (Paagh étterem)
 

Páty, 2016. szeptember 21.

A Páty Zsámbéki-kanyar Lakóparkért Egyesület Elnöksége

A Páty Zsámbéki-kanyar Lakóparkért Egyesület (székhely: 2071 Páty, Kossuth L. u. 77.) Elnöksége értesíti az egyesület tagjait, hogy Közgyűlést hív össze.

A Közgyűlés időpontja: 2016. szeptember 9. 18:00 óra
A Közgyűlés helyszíne: 2071 Páty, Forrási tér.

A Közgyűlés napirendje:
1. A "Páty Nyugati elkerülő út"-tal kapcsolatos egyesületi álláspont kialakítása
2. Egyebek

Ha a Közgyűlés nem határozatképes, az emiatt megismételt Közgyűlés a jelen meghívóban megjelölt napirendi pontok vonatkozásában a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A megismételt Közgyűlés időpontja: 2016. szeptember 9. 18:30 óra
A megismételt Közgyűlés helyszíne: 2071 Páty, Forrási tér.
 

Páty, 2016. augusztus 31.

A Páty Zsámbéki-kanyar Lakóparkért Egyesület Elnöksége

Az EB döntőjét ki fogjuk vetíteni az új nagy vásznunkra.

A mérkőzés 2016. július 10-án (vasárnap) 21:00 órakor lesz:
Portugália - Franciao.

A jó hangulaton kívül lesz sörpad, WC, csapolt sör önköltségi áron, szörp a gyerekeknek...

Sörpad csak korlátozott számban lesz, aki biztosan kényelmesen szeretne ülni, hozzon ülőalkalmatosságot!
Kipakolás, vászon felállítás fél 8-tól, segítséget elfogadunk :)

Alkategóriák