Köszönet 

A hétvége, a forróság ellenére némi munkával telt. Aki járt a játszótér környékén Nagykapuláthatta, hogy pénteken bebetonozásra kerültek az oszlopok, és szombaton pedig a kapuk kerültek a helyükre, valamint alapozóval lefestettük. Már csak fedő festés (zománc) és a dróthálózás maradt hátra. Ezen kívül majd némi terület rendezés kell, mivel a kapu nyithatósága végett egy kis terepszint süllyesztés kell. 

Ezúton köszönöm mindenkinek a segítséget, de különösen személy szerint  Kulcsár Péternek (aki pénteken is segített) és Dancsa Attilának is (neki a folyadék utánpótláasáért plusz hála). Valamint külön köszönet az energiáért a Borbély családnak . 
Köszönet még Szabados Tamásnak a felajánlásért, hasonlóan Gábornak is. A finom hideg csapolt Gösser sör a Kávéházból érkezett. :)

Bízom benne, hogy senkit sem hagytam ki. 

Tehát a maradék feladatokat vagy esténként vagy a hétvégén kellene elvégeznünk. 

Sziasztok,
Rokolya Péter 


Toborzó 

A játszótér (Forrási tér felső része) ez idáig egy kapun leresztül volt megközelíthető, amely elsösorban mérete miatt gyalogosoknak volt használható.Ellenben, idén tavaszal főleg a felújítás, fűnyírás és fejlesztési munkák miatt be kellett jutni nagyobb szerkezeteknek, pl.teherautó stb. a játszótérre. Ezért született az a terv miszerint a Kávéház felöli rézen egy zárható nagyobb kapu kerüljön kialakításra. 
A kapu elkészítésének vasas részét vállaltam magamra, darabolás,szállítás hegesztés stb. Melyekhez majd a helyszíni munkákra segítséget kérek, lelkes társadalmi munkások képében. pl. gödörásás- helyszíni betonozáshoz oszlopokhoz, alapozó és fedő festés, valamint dróthálóval bevonás.

A munkára ellenvetés nem érkezett, így hétvégén szombaton reggel 9 órakor elkezdődhet a kapu készítés. Aki erőt és kedvet érez egy kis társadalmi munkára, festés(alapozó-fedő), betonozás szeretettel látjuk.   


Rokolya Péter