átállítottam a honlapot az új formátumra. A külső kicsit talán modernebb lett, de persze erről is megoszlanak a vélemények...
Lehet rajta bátran regisztrálni, szavazni. Mielőtt használni kezdenétek, olvassátok el a "Tudnivalók" oldalt. Ott leírtam, mi mire jó.
 
Mivel ez egy nagytakarításra is jó, eltűnik néhány menüpont: Baba-mama klub régen nem ad hírt magáról, Alma-klub travelnek van saját oldala, Önkormányzat menüt kiveszem, nemsokára a paty.hu is megújul, nincs rá szükség nálunk.
 
A fenti menüt a sürübben használt funkciókra szeretném beállítani, ott vannak a linkek, a fórum, aztán majd figyelem melyik oldalt nézitek sokat, az majd fel fog oda kerülni. Most a híreket, és a pátyi programokat tettem oda.
 
Az új formátumhoz remélem gyorsan hozzászoktok. Lehet hozzászólni, keres-kínálba adminisztrátori beavatkozás nélkül kerülnek fel a hirdetések, a fotóalbum is barátságosabb.
 
A Tagoknak hozzáférés oldalt, és a Kanyar-konyha rendelést még nem tudtam rendesen megoldani, de rajta vagyok. Hiányoznak még tartalmak, de szándékaim szerint folyamatosan rakom fel őket, remélem 1-2 hét alatt végzek vele.
 
A régi oldal elérhető marad, egyelőre a főoldalról, később majd csak a linkek alól.
 
 
topi
 
ui.:és köszönet Prew-nak a segítségért valamint, hogy megadta a kezdőlökést a váltásra!