Örömmel és lelkesen jelentem, hogy nagyon szépen alakul a tervezett program megtöltése tartalommal!
SEGÍTSÉGÜNK IS VAN MÁR ,DE MÉG KÉRÜNK SZÉPEN!!!!

16 órakor: "Érik a szőlő, hajlik a vessző, bodor a leve!" - szőlőtaposós, darálós, préselős, mustkóstolós gyerekszüret és zenés gyerekműsor
Elkészült a különleges játszóházi program is, ami a gyerekeket igyekszik bevezetni a szüretelés rejtelmeibe. Lesz, darálás, must préselés, és taposás is. Persze a finom mustot amit a gyerekek préseltek meg lehet inni. Szülők nem kell aggódni, a főpróba hétvégén megvolt, nagyon élvezik a gyerekek és viszünk lavórt is lábat, kezet mosni. Az délután fellépője a Bóbita együttes lesz, Indul a mesevonat c. programjukat adják elő.
Ha van ráérő leendő anyuka - apuka, vagy már idősebb akiknél a gyerkőcök kirepültek, tőlük kérnénk egy kis segítséget a program minél jobb lebonyolításához. De, gyakorló anyukáktól, apukáktól nem fogadunk el segítséget, mert tessék eljönni és a gyerekkel lenni most nem segíteni és dolgozni, értetek is van ez a nap!

19 órakor: "L'art pour Páty" - kiállítás és jótékonysági árverés a Kanyar tehetségeinek alkotásaiból
A 2007. évi "Pátyart" vagy "Kanyart" kiállításon már van 2 jelentkező aki festményeit mutatja meg nekünk, 1 fő termékképekkel állít ki és 2 fő pedig fotóival igyekszik elvarázsolni az érdeklődőket. Természetesen még várjuk a jelentkezőket. Tehát aki meg szeretné mutatni nekünk magát és alkotásait szeretettel fogadjuk. Ne felejtsétek el, hogy árverést rendezünk a felajánlott képekből, ritka lehetőség szert tenni egy kortásrs festményre vagy egy eredeti x.y. -ra.

Rokolya Péter
Meghívó