Kialakult az egyesületünk PZSKLE "Kolbászolás" c. rendezvények programja.
 
Időpont:  2013. Március. 2. (e hét szombat)  
.
Helyszín:
Páty, Töki utca 52. és "előtti részek."
Program:
 
Kezdés:
 
09:00 - kor egy kis pálinkával. 
09:15 Darálás, keverés, töltés
12:00 Első kolbász kóstolás, és sütés 
16:00 Zárás:
 
Házi vágásból származó disznót dolgozunk fel közösen és segítve egymást. Kolbász - szalámi készítési lehetőség, segítséggel, eszközökkel, vezetéssel hasonlóan mint a korábbi években volt.

- Egyesületünk biztosítja (beszerzési áron) a nyersanyagokat( hús-bél-fűszerek: 800,- Ft/kg). és a szakmai segítséget, eszközöket.
- Elkészítenénk közösen a "Kanyar kolbászát és szalámiját", amelynek ünnepélyes kóstolása sütés után helyben majd érés után a majálisunkon, május 1-én történne.
- Húsárverés, a kolbásznak nem felhasználható húsokat (karaj, csülök, szalonna, töpörtyű) beszerzési áron, vagy nagy érdeklődés esetén "árverést" tartva értékesítenénk.
 
Kérem, hogy akit érdekel írásban jelezze, hogy mennyi kolbász vagy más termék érdekelné, akár megvásárlásra már készen, betöltve is.
 
Ennek határideje: 2013. február 28. csütörtök.
 
Szombaton lesz egy kis pogácsa is és persze sült kolbász és hurka, de a tűz mellé odateszünk egy kis töltött káposztát is cserépben. Aki csak nézelődni vagy torkoskodni szeretne őt is várjuk szeretettel.
 
Várjuk a jelentkezéseket.