Nem lettünk elegen, majd legközelebb...

Arra gondoltunk, hogy tarthatnánk egy Szomszédünnep-féle szomszédolós összejövetelt a nyáron. Az őszi rendezvényeink kevésbé voltak sikeresek a múlt években, próbáljuk meg most, mikor jó idő van!

Mivel júl.13-án megtartjuk a VB döntő kivetítést, így az "infrastruktúra" rendelkezésre állna előző nap, július 12-én szombaton is.

Ha lesz elég jelentkező, akkor megtartjuk. De csak akkor, ha lesz minimum 20 jelentkező. Kérem, jelentkezzetek ezen a linken: http://doodle.com/3pc6zcq27cpdwbkc , vagy nálam mailben  júl.4. estig. (Ha megvagyunk 20-an, akkor is jelentkezzetek, hogy tudjuk kb. mennyien leszünk!)

Ha leszünk elegen, főzhetünk egy közöset, és akár csapolt sört is intézhetünk. Eső esetén természetesen lefújjuk, esőnapot a jelentkezések függvényében tartunk majd később. Este lesz a foci VB bronz meccse, elnézve az eddigi meccseket, az se lesz túl unalmas. Erre az estére és VB döntőre is HD-ben tudunk majd vetíteni 3,8m széles vászonra. Sőt, a vászon tulajdonosa valószínűleg hoz majd 3D-s rövidfilmet is, amit megnézhetünk a 10 órai meccs előtt.

De mindez persze csak akkor, ha itt lesztek, és jelentkeztek.