A PZSKLE elnöksége nevében ezúton hívok mindenkit, kicsiket, nagyokat,  az évek óta ismétlődő hagyományos közös tűzijátékra a Forrási térre. Nem csak kanyarosokat, hanem a falu bármely részén lakókat. Azért is szervezzük gyermekeinknek és magunknak, hogy együtt legyünk, és ne mindenki otthon durrogtassa a rakétáit, hanem egyesítve, egy szép élményben, látványban lehessen részünk. Fontos szempontunk, hogy így kevesebb sokk éri házőrző négylábúinkat is, mintha hol innen, hol onnan indulnának a rakéták.

Időpont: 2014. december 31. (szerda) 20.00
Gyülekezés: 19.30

A rendezvény kialakult menetrendje a következő:
- Gyülekezés  a Forrási téren a kemencénél, forralt bor, gyerekpuncs, lencseleves kóstolás, fogyasztás. Majd rövid séta az elkerített területhez ahol 20.00-kor kezdődik a tűzijáték.

Hagyományosan elfogadunk pénzadományokat, támogatásokat a rakétákra. Cserébe lencselevessel és forró punccsal, forralt borral viszonozzuk a felajánlásokat. Ezért kérem, hogy aki némi összeggel be tud szállni,  keresse Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vele rendezze valamint engem az étel-ital létszám miatt,  hogy hány fővel számoljunk az italnál - ételnél (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Kérem, hogy a nyilvántartás segítése, és megkönnyítése végett, csak minket keressetek, senki mást, mert csak így lehet jól, hatékonyan, gyorsan, követhetően  szervezni.

Ezen felül, keresünk néhány fő segítőt, rendezőt, akik a helyszínt biztosítják majd, és a rendezői teendőket ellátják.

Köszönettel, üdv.
Rokolya Péter