Kedves Lakótársak!

Van egy terünk, játszótérrel, szaletlikkel, kemencével, foci- és röplabdapályával, amit egyesületi tagdíjaitokból és pályázati pénzekből újítgatunk, szépítgetünk veletek együtt, évek óta.

Hogy miért? Alapvetően gyerekeinknek, magunknak és egyben bárkinek, aki jó helyen akarja tudni a gyerekét, aki szívesen sétál erre a kutyájával, biciklizik egyet a tér körül, focizik, pingpongozik délután és eközben vigyáz arra, hogy másokat ne zavarjon hangos szóval, szemeteléssel.

Voltatok mostanában a szaletli környékén vagy csak úgy a téren délután, este, éjszaka? Mindennaposak a kisebb-nagyobb csoportokban érkező fiatalok, akik kiabálnak, üvöltöznek, szemetelnek, motoros- és autós gyorsulással tesztelik az aszfaltot, használatba veszik a játszóteret, isznak és vizelnek ide-oda. És ezt Ti jobb esetben csak délután látjátok, mi azonban este 10-kor is és előfordul, hogy éjszaka is élvezzük a jelenlétüket.
 
Szeretnék mindenkit bátorítani, hogy ne menjetek el mellette, ha olyat láttok, ami a szemeteket szúrja, szóljatok mindenkinek, aki akár magatartásával, viselkedésével, akár cselekedetével zavarja a tér mindennapjait.
Legyetek jelen, hiszen Tiétek is a tér! Mi –a téren lakók- fogunk nekik szólni (ahogy ezt tesszük már egy ideje), szükség esetén a polgárőrség és a rendőrség segítségét is kérjük.

Közösen tudjuk csak elérni, hogy ez a zöld sziget olyan maradhasson, amilyennek közösen megálmodtuk!
 
Számítunk Rátok!