A szokásos, hagyományos év végi felhívásunkat küldöm erre a rendhagyó programunkra, melyre minden érdeklődőt közelről és távolról, örömmel és szeretettel látunk!

Időpont: 2015. December 31.

Program:

19:00 gyülekezés a Forrási téren egy kis forralt borra, gyerekpuncsra, és lencse és malacragu levesre bográcsból, majd ezt követően egy koccintás.
Az ételt, italokat a PZSKLE támogatja! De adományokat, hozzájárulást örömmel és köszönettel elfogadunk.

20:00 Tűzijáték (Hagyományosan ilyen korai időpontban tartjuk, hogy a kisebb gyerekek is eljöhessenek és láthassák)

Információk:

A tűzijátékot - mint minden évben - adakozásból tervezzük kivitelezni, ezért kérjük, hogy aki teheti némi anyagi hozzájárulással is emelje az est fényét és látványát. Kérem, hogy a támogatásra szánt összeget a lenti határidőig szíveskedjetek nekem vagy a Paksi Tamásnak (Topi)  eljuttatni.

Ezen felül  szeretnék kérni, min. 4 fő önkéntes segítő apukát-anyukát, akik segítenek berendezni és lekeríteni a területet, kihelyezni és begyújtani a tűzkosarakat stb. 

Szervezőknek a találkozó 18:00 (Forrási tér) 

Fontos:

- segítők -  sárga, láthatósági mellényt is hozzatok!

- Kérem, hogy akit  a fentiek ismeretében érdekel a részvétel, és még nem jelezte felém, minél előbb jelezze! 

- Jelentkezési határidő: 2015.dec.30-ig, (19:00) A tervezhetőség végett!

- A tűzijáték a Forrási tér alsó részén, a füves pályán lerül megrendezésre, a vendégek a szalagkorláton kívülről nézik. A túzijáték kezdetét egy dudaszó, a végét pedig hármas dudaszó jelzi majd. Kérem, hogy aki saját rakétáit akarja fellőni, akkor ezen idő alatt tegye, és csakis az elkerített területen, egyeztetve a helyi szervezőkkel.

- Más helyen és más időpontban fellőtt rakéták, nem az egyesület szervezéseben kerültek fellővésre, ezekért felősséget vállani nem tudunk. 

Kérem a szomszédokat közel és távol, hogy a környéken lakó kutyák és más négylábú kedvencek miatt, ne petárdázzon senki sem azon az éjszakán sem!